Roda de colors

roda de colors

CA | ES

Per Nadal, els reis van passar al patufet un grapat de ‘busy bags’ (properament farem una entrada de les busy bags amb enllaços d’on treure idees). I avui hem estat jugant a la roda de colors.

La roda de colors consisteix en un cercle dividit en porcions on hi ha pintat un color (podeu entreveure-ho a la imatge). L’acompanya un grapat d’agulles d’estendre roba pintades dels colors que hi ha a la roda. El nen o nena ha d’enganxar l’agulla d’estendre al lloc adient segons el color.

És una activitat que fa unes setmanes no funcionava gens bé. Ell no diferenciava colors, no sap obrir les agulles d’estendre la roba…. i bé, ara sembla que la cosa va millorant, de moment encara no sap obrir-les, però les sap posar a sobre del lloc corresponent.

I llavors he tingut una altra idea, per variar una mica el joc, i que sigui més pràctic per ell, enlloc de les agulles d’estendre roba, hem fet servir els pom-poms.

Ha estat tot un èxit. Els ha classificat (bé, encara confonem els tàndems vermell-taronja i blau-verd, però ja sap que si no és un, és l’altre! haha) i a més hem aprofitat per fer motricitat fina agafant els pom-poms més petits.

Hi hem jugat força estona, qui diu força estona, diu 15 minuts, que amb el patufet és tot un esdeveniment!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s