Consells per anar a caminar amb nens

CA | ES

Després de l’intent fallit d’excursió, vaig recordar això que vam penjar al Pinterest fa uns dies (si cliqueu a la imatge us durà al pin en qüestió.)

Es tracta d’una llista d’idees i trucs per convèncer als més petits de caminar una estoneta.

La veritat és que el patufet encara és una mica petit pels jocs que proposen, però són uns bons consells per tenir a mà quan es va a muntanya amb els petits.

Pels que no domineu l’anglès, us en faré cinc cèntims. Helen Olsson ens dóna diverses idees per fer les caminades més lleugeres pels nens.

La primera recomanació que ens fa és escollir l’hora del dia adequada, és a dir assegurar-nos que estan en ple rendiment quan fem la caminada. Això sol ser al matí, però segurament hi ha criatures de tot! També ens recomana que la caminada tingui punts d’interès al llarg del camí, així, fraccionem l’excursió en parts i és més suportable pels petits. A això hi hem de sumar les petites pauses per hidratar-se i recarregar forces amb un petit esmorzar o dinar. Un altre punt important, i per mi el crucial, és ser flexibles. No sempre complirem l’horari o distàncies establertes en un bon principi, i n’hem de ser conscients. Jo crec que un bon consell en relació amb això, és escollir una bona ruta on sigui fàcil recular o fer drecera per tornar al cotxe en cas que els més petits es declarin en vaga!

A banda d’aquests consells organitzatius més generals, també ens dóna idees de jocs que podem fer al llarg del camí. Podem jugar a jocs verbals (‘veo,veo’, les 20 preguntes, etc.) i també a jocs físics (el mar i els taurons, buscar les fites, cerques de tresor, etc.). Un altre consell interessant és el de portar algun amic. Igual que als grans, als petits també se’ls fa el camí més amè si tenen algú amb qui xerrar.

I finalment, quan tot falla i encara ens queda un tros per arribar al cotxe, l’últim consell que ens dóna és el suborn directament! Ella explica que una llaminadura cada certa distància fa meravelles per incentivar als més petits! Però això ja us ho deixo a vosaltres.

I vosaltres quins trucs i jocs feu servir per fer més alegres les caminades amb els petits de la casa?

També us pot interessar:

Àpats de fogonet

Activitats de viatge (al bosc i al cotxe) Amb Imprimibles.

Les nostres excursions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s