Trailwalker 2013

CA | ES

Tan sols falta una setmana i encara no us havíem explicat que la família del fredolic participarà a la Trailwalker 2013!

Ara us deveu estar preguntat: “què redimonis és això de la Trailwalker?” Doncs un esdeveniment esportiu que consisteix en recórrer els 100 quilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols (Girona). Per a fer-ho l’equip, format per quatre caminaries i un grup de suport, disposa de tan sols 32 hores.

La carrera, o millor dit la caminada (l’ordre d’arribada no té cap importància), l’organitza Intermón-Oxfam amb una doble finalitat. En primer lloc un fi recaptatori, ja que cada equip ha d’aportar 1.500 euros en concepte d’inscripció. Però per nosaltres és molt més important la segona, una finalitat de divulgació. Tots els equips organitzen un gran nombre d’actes per recaptar els diners de la inscripció. D’aquesta forma arriba a una infinitat de persones tot allò que Intermón-Oxfam desenvolupa als llocs més miserables del planeta.

Ara, després de mesos recorrent quilòmetres i més quilòmetres per tenir les cames en condicions, estem a tan sols set dies de començar a caminar. Vaja, el que caminarà serà el papa. La mare estarà a l’avituallament (amb una panxa de 7 mesos no està per aquests trotes) i el fredolic més petit serà el nostre millor animador!

Però la família fredolic només és una petita part del gran equip Trifàsic de Chiruca, ple a vessar de gent maquíssima. Amb ells serà molt més fàcil recórrer la via verda del Carrilet que ens portarà fins a la platja de Sant Feliu.

D’aquí a una setmana us n’expliquem el desenllaç. Aconseguirà el papa fredolic caminar 100 quilòmetres?

Anuncis

2 thoughts on “Trailwalker 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s