L’ingredient Secret – Strawberry Cheescake Tiramisù

Strawberry Cheesecake Tiramisù _ el Fredolic

CA | ES

La proposta de l’Ira per a L’ingredient Secret de l’Ira ens ha anat que ni pintat! Aquest cap de setmana estàvem convidats a casa dels tiets fredolics i teníem pensat portar un tiramisù, i dubtàvem entre fer-lo amb una plata de vidre o amb gots individuals. Evidentment, quan vam veure la proposta se’ns van acabar els dubtes!

Així doncs, us presentem el tiramisù versió fredolic! És una barreja entre tiramisù i pastís de formatge amb maduixes. La idea era fer una tiramisù, però no sabíem amb què remullar el pa de pessic, ja que la mare fredolic i d’altres comensals no prenen begudes alcohòliques, i se’ns va ocórrer fer una base com la dels pastissos de formatge, amb galetes Digestive. I la resta, tiramisù de fruites normal.

Comencem per la base.

INGREDIENTS (8 racions):

  • 125gr galetes Digestive.
  • 50gr mantega desfeta.

PRODEDIMENT:

Triturem les galetes amb el minipimer i hi barregem la mantega desfeta. Seguidament ho col·locarem al fons dels gots ben apretadet. Quan tenim tots els gots amb la base feta els posem a la nevera una horeta perquè la mantega torni a quedar presa.

Per fer el tiramisù.

INGREDIENTS:

  • 500gr maduixes.
  • 3 llimones.
  • sucre.
  • 500gr formatge mascarpone.

PROCEDIMENT:

Primer de tot cal posar les maduixes a macerar. Les tallarem petitones i hi afegirem un parell de cullerades de sucre i el suc de les tres llimones. Com més estona estiguin macerant, més ‘confitades’ quedaran.

Per començar a muntar el tiramisù, barrejarem la nata muntada amb el mascarpone. S’ha de barrejar bé, perquè quedin els ingredients ben incorporats, però amb suavitat perquè la nata no perdi gaire volum!

Finalment ja podem treure els gots de la nevera. Damunt la base de galeta hi posarem un capa de mascarpone amb nata. Tot seguit una capa de maduixes (si pot ser sense suc). I ho rematarem amb una altra capa de nata i mascarpone. Si voleu podeu acabar decorant el got amb mitja maduixa al capdamunt.

Ho deixarem a la nevera perquè reposi unes 6 hores com a mínim. Per tant, si el feu el dia abans molt millor!

IMG_2365

L’ingredient secret de l’Ira és un carnaval de blogs quinzenal iniciat per l’Ira de Mà a mà, pell a pell, cor amb cor. Aquí mostrarem la nostra creativitat i originalitat, aprendrem noves receptes i ens divertirem. Cada dissabte us donaré un nou ingredient o plat i tindreu 15 dies per enllaçar la vostra recepta. Recordeu visitar els enllaços dels altres participants i deixar-hi el vostre comentari. Si en vols saber més clica aquí.



Anuncis

6 thoughts on “L’ingredient Secret – Strawberry Cheescake Tiramisù

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s