Pintar sense tacar-se

pintar sense embrutar - elfredolic

CA | ES

Molt de tant en tant, can Fredolic, ens agrada fer pintura amb el petit. I traiem les bates, els pinzells i els pots de tempera, així com bosses d’escombraries per tapar-ho tot! Però moltes vegades, tanta paramenta fa mandra, no ens enganyem. Per 10 minuts de diversió, ens n’estem 20 preparant, i per tant, les sessions de pintura escassegen…

Ara, hem trobat una forma per fer pintura sense tant merder. I amb una preparació bastant més ràpida. Es tracta de posar pintura en una bossa de plàstic i segellar-ho ben segellat amb cinta americana. Ho enganxem a una taula i a disfrutar!

En teoria, has de poder ‘dibuixar’ a la pintura, com en un telesketch. A nosaltres, la part de fer formes no ens va sortir gaire bé, però només manipular, al nen ja li va agradar. També vam utilitzar diferents utensilis per jugar amb la pintura: plastidecors, paletes varies, taps,etc. La veritat és que l’interés va durar força estona! De fet, fins que van arribar els primers forats a la bossa, que vam haver d’abortar el plan!

La següent vegada, enlloc de pintura, vam fer servir un gel after sun d’aloe vera, que estava per llençar perquè tenia massa anys. Li vam donar una última utilitat amb aquesta manualitat! El resultat va ser similar, i amb menys preocupacions per si es reventava la bossa. I aquest ens va durar més d’una sessió!

 I vosaltres com porteu les sessions de manualiatats? Fan mandra o us engresquen?

Anuncis

2 thoughts on “Pintar sense tacar-se

  1. Bona pensada!!!! Ja ho probarem amb els petits. Pengeu alguna foto on es vegi millor el resultat. Pintar i escriure: Penseu que si a una criatura li doneu un llapis i un paper sempre servirà per a alguna cosa. Els meus fills, últimament, escriuen i dibuixen històries (a vegades començades i prou) però és el joc que practiquen més estona. I si a sobre teniu bones idees com aquesta de la família Fredolica, molt millor.

    • Ja miraré de penjar una foto on es vegi com ho manipula! La veritat, però, és que en el cas d’en Fredolic petit, va ser més remenar, que realment fer cap dibuix, perquè entre que no en sap i que em sembla que vam posar massa pintura….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s