Magdalenes de móres

el fredolic_magdalenes mores

CA | ES

Sabem que ens enyoreu. Us ben assegurem que en un parell de setmanes recuperem la normalitat al bloc. De moment, però, us deixem una recepta per no fallar a la nostra cita amb l’ingredient secret.

Ingredients.

  • 1 ou.
  • 2 iogurts naturals.
  • 1/3 de tassa d’oli de gira-sol (80 ml)
  • 2 tasses de farina (260 gr).
  • 1/2 tassa de sucre (100 gr).
  • 1 1/4 culleradetes de llevat en pols (Royal).
  • 250 gr. de móres.

Procediment.

Per començar posem el forn a escalfar a 180 ºC i agafem un parell de bols per fer les mescles.

En un dels bols hi aboquem l’ou, els iogurts, l’oli i el sucre. Ho barregem tot molt bé fins que ens quedi una mescla homogènia.

En el segon dels bols hi tirem la farina i el llevat. D’aquesta barreja en prendrem una culleradeta i la tirarem damunt les móres, que prèviament haurem netejat i assecat. Aquest petit truc servirà perquè les móres no s’enfonsin dins la massa fins al fons de les magdalenes.

Ara tan sols ens queda barrejar el contingut dels dos recipients i, just abans d’enfornar, tirar-hi les móres. Abocarem petites quantitats de la mescla als motlles per fer magdalenes o, com en diuen ara, muffins i llestos.

La recepta original deia que s’enllestien en 15 o 20 minuts. En una primera prova, al cap de 20 minuts les magdalenes eren crues per dins. Les de la imatge van estar més de 45 minuts al forn. Els que en sabeu, sempre podeu utilitzar el truc de l’escuradents per comprovar que l’interior de les magdalenes estigui cuit.

L’ingredient secret de l’Ira és un carnaval de blogs quinzenal iniciat per l’Ira de Mà a mà, pell a pell, cor amb cor. Aquí mostrarem la nostra creativitat i originalitat, aprendrem noves receptes i ens divertirem. Cada dissabte us donaré un nou ingredient o plat i tindreu 15 dies per enllaçar la vostra recepta. Recordeu visitar els enllaços dels altres participants i deixar-hi el vostre comentari. Si en vols saber més clica aquí.



Anuncis

2 thoughts on “Magdalenes de móres

  1. S’assembla a la coca de iogurt però adaptat a magdalenes, no? vinga, va! m’atreveixo a fer-les. Mai he fet magdalenes així que serà la meva primera vegada. Per cert, suposo que també deu quedar bé posar trocets de xocolata en comptes de mores, no?
    Gràcies per la recepta 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s