La font tosca – Vallfogona del Ripollès

La Font Tosca des de baix.

La Font Tosca des de baix. Vallfogona del Ripollès.

Fa uns dies el pare tenia una cursa a Vallfogona de Ripollès (Corriols de Foc) i la resta de fredolics vam anar a donar-li ànims. Mentre anava i venia, però, ens en vam anar fins la font tosca.

L’excursió la vam treure de la web de la diputació, d’on vam imprimir-ne el tríptic. De totes maneres, un cop allà no el vam fer servir gens, està tot molt ben indicat.

Per iniciar el camí, hem d’agafar la carretera que passa per darrere de la zona esportiva i anar seguint les marques liles i els cartells.  Tornant podem passar pel pont medieval, i passarem una bona estona per la vora del riu, on els nens s’ho passaran d’allò més bé llençant pals i pedres a l’aigua.

La ruta no té massa dificultat. Té algunes pujadetes, però amb temps  qualsevol la pot fer. Nosaltres vam tardar unes 3 horetes, però crec que la millor opció hagués estat portar el dinar i fer una paradeta a la vora del riu per dinar i jugar, abans d’acabar d’arribar.

Espero que us animeu a fer-la! Ja ens explicareu com us ha anat!

Potser també us pot interessar:

    Altres excursions i idees per anar a muntanya.

    Les nostres rutes i mapes en pdf.

2 thoughts on “La font tosca – Vallfogona del Ripollès

    • Totalment d’acord!! Llàstima que nosaltres no vam tenir temps de parar i jugar a la vora del riu, però és un lloc ideal per fer-ho!

Deixa un comentari